10.3 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. O femeie din India are cel mai lung păr din lume

VIDEO. O femeie din India are cel mai lung păr din lume

A fost bătut recordul mondial al celui mai lung păr din lume. O indiancă, în vârstă de 46 de ani, nu s-a mai tuns de la vârsta de 14 ani, iar pletele sale urișe măsoar 2,5 metri și 10 centimetri lungime.

Smita Srivastava din Uttar Pradesh, care a primit titlul Guinness World Records pentru cel mai lung păr al unei persoane în viață, a declarat că a fost inspirată de coafurile lungi purtate de actrițele hindi din anii 1980, notează presa internațională.

“În cultura indiană, zeițele aveau în mod tradițional părul foarte lung. În societatea noastră, se consideră nefast să tai părul, așa că de aceea femeile obișnuiau să-și lase părul să crească”, a declarat Srivastava pentru Guinness World Records. “Părul lung pune în valoare frumusețea femeilor”.

Srivastava a declarat că nu intenționează să se tundă curând.

“Voi avea grijă de părul meu cât de mult timp voi putea. Nu îmi voi tăia niciodată părul, deoarece viața mea este în părul meu”, a spus ea. “Vreau ca părul meu să crească mai mult și să văd cât de mult timp îl pot gestiona.”

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Declinul valorilor umaniste în societatea românească contemporană: cauze

Într-o lume dominată de tehnologie și pragmatism, societatea românească contemporană se confruntă cu un declin alarmant al valorilor umaniste. Această tendință preocupantă se...

Sondaj Avangarde: 53% dintre români – de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu localele

Peste jumătate dintre români - 53% - se declară de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, potrivit unei cercetări sociologice...

“Acordul comercial” de la München: jumătate de triliard de dolari, destinați industriei americane de război

Nimeni n-a sesizat atât contrastul, cât și asemănarea dintre München-ul toamnei anului 1938 și cel al iernii 2024. Dacă atunci, francezii și britanicii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă