12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Consulatul iranian la Damasc a fost atacat de Israel

VIDEO. Consulatul iranian la Damasc a fost atacat de Israel

Ambasadorul Iranului în Siria, Hussein Akbari, a afirmat că Teheranul va răspunde cu “duritate” la acțiunile Israelului în urma bombardamentului efectuat asupra consulatului iranian din Damasc. Atacul a provocat moartea a cel puțin opt persoane, printre care și un comandant al Gardienilor Revoluției. Acest incident intensifică tensiunile deja existente între cele două țări, iar declarația ambasadorului iranian subliniază hotărârea fermă a Iranului de a răspunde la orice agresiune îndreptată împotriva sa.

“Regimul sionist (Israelul) acţionează împotriva dreptului internaţional, motiv pentru care va primi un răspuns dur din partea noastră”, a spus ambasadorul, potrivit Agerpres.

Potrivit primelor informații, se pare că unul dintre principalii comandanţi ai Forţei al-Quds din corpul Gardienilor Revoluţiei a fost ucis.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă