15 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Cătălin Bordea, încă devastat după despărțirea de Livia: "Am fost la...

VIDEO. Cătălin Bordea, încă devastat după despărțirea de Livia: “Am fost la terapie”

Cătălin Bordea a ales să își împărtășească experiența despre decizia de a se despărți de partenera sa de viață, Livia Eftimie, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”. Comediantul a dezvăluit că a depus eforturi considerabile pentru a salva căsnicia lor, inclusiv recurgând la terapie de cuplu.

Relația dintre Cătălin și Livia Bordea s-a încheiat în vara acestui an. Se pare că fost soție a comediantului a căzut în brațele celui mai bun prieten al acestuia, și anume Spike. Având în vedere acest lucru, șocul suferit de Cătălin a fost de două ori mai mare.

“Chestia asta mi-a pus capac”

Bordea a povestit, în cadrul emisiunii citate, că după revenirea de la show-ul “America Express”, soția lui era radical schimbată.

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…) 

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a declarat comediantul. 

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...

Firea poate, într-un final, să fie candidatul PSD la Capitală. Ciolacu vrea doar ca social-democrații să voteze candidatul PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Gabriela Firea și-a văzut visul cu ochii: poate fi candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar general al Capitalei. Președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă