3.7 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Călare pe cal, noul trend pentru livratorii de mâncare

VIDEO. Călare pe cal, noul trend pentru livratorii de mâncare

Frustrat de cozile aparent interminabile la stațiile de benzină, un curier din India a luat decizia surprinzătoare de a-și schimba mijlocul de transport. Echipat cu o geantă și un spirit inovator, acesta s-a transformat într-un curier călare pe un cal, asigurându-se că mâncarea ajunge la destinație cu promptitudine.

Un bărbat din Hyderabad, India, a devenit erou neașteptat al rețelelor de socializare după ce a renunțat la mașină în favoarea unui cal pentru a livra mâncare în mijlocul ambuteiajelor și penuriei de carburant. Imaginile captivante arată bărbatul pe străzile aglomerate ale orașului cu geanta roșie caracteristică Zomato, echivalentul indian al Deliveroo, notează The Guardian.

Clipul video, care a devenit viral rapid, surprinde ingeniozitatea și adaptabilitatea localnicilor în fața situațiilor complicate. Într-o zi în care cozile la benzină și ambuteiaje au paralizat orașul din cauza grevei șoferilor, acest curier a găsit o soluție eficientă și atrăgătoare de a-și duce la bun sfârșit livrările.

n timp ce „călărețul Zomato” le făcea cu mâna privitorilor mirați, el a explicat alegerea sa de transport. Într-unul dintre clipurile video postate pe rețelele de socializare cu privire la călătoria sa, el spune: “Nu era benzină pentru motocicleta mea. Am așteptat la coadă timp de trei ore. Am plecat după ce am luat comanda, dar am putut să iau benzină.”

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Germania ar putea intra în recesiune

PIB-ul Germaniei va creşte cu doar 0,2% în acest an, a declarat ministrul german de finanţe, Robert Habeck, potrivit zf.ro. Noile prognoze sunt mult mai...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă