30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieAutoVIDEO. BMW prezintă Vision Neue Klasse X, un vehicul electric futurist, rivalul...

VIDEO. BMW prezintă Vision Neue Klasse X, un vehicul electric futurist, rivalul Tesla

BMW a dezvăluit recent modelul său revoluționar, BMW Vision Neue Klasse X, un vehicul electric care promite să redefinească standardele în industria auto. Acest model futurist este proiectat să concureze cu alte vehicule electrice de top, cum ar fi Tesla Model Y, și să ofere o alternativă atractivă pentru clienții interesați de mobilitatea electrică.

Prima privire asupra BMW Vision Neue Klasse X dezvăluie un design elegant și inovator, caracteristic gamei de mașini electrice a companiei. Cu liniile sale fluide și aspectul său futurist, acest vehicul promite să atragă atenția și să ofere o experiență impresionantă.

Planurile BMW includ introducerea acestui model în producția de serie în 2025, extinzând astfel gama sa de vehicule electrice și consolidându-și poziția în segmentul auto electric. De altfel, acest model va rivaliza direct cu Tesla Model Y și alte EV-uri din segmentul său. Potrivit declarațiilor lui Oliver Zipse, președintele Consiliului de Administrație al BMW, noul model marchează o redefinire a mărcii BMW și evidențiază angajamentul companiei față de inovație și sustenabilitate.

“Va fi mai BMW ca niciodată”

“BMW Vision Neue Klasse X prezintă amploarea viitoarei noastre game de modele BMW. Neue Klasse reflectă varietatea tuturor modelelor pe care clienții și le doresc astăzi și în viitor – de la sedanul sportiv, cu toate derivatele sale, până la familia SUV modernă. În acest fel, subliniem faptul că Neue Klasse este mult mai mult decât un automobil sau un concept specific; redefinește marca BMW – și, în același timp, va fi mai BMW ca niciodată”, spune Oliver Zipse.

YouTube video

Șoferii vor avea nevoie de doar 10 minute pentru a-și încărca vehiculul până la o autonomie de 300 km, potrivit Business Insider.

Șoferii pot activa sistemul de vizibilitate panoramică prin intermediul comenzii vocale și pot gestiona mașina prin intermediul ecranului central de control luminos.

Până în momentul de față, compania nu a transmis cât va costa acest model.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă