10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăPoliticăVasile Dâncu, loc eligibil pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare

Vasile Dâncu, loc eligibil pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare

Biroul Politic Judeţean (BPJ) al filialei judeţene PSD Timiş a decis, într-o şedinţă desfășurată vineri, să îl propună și să îl susțină pe Vasile Dâncu pentru un loc eligibil pe lista partidului în cadrul alegerilor europarlamentare programate să aibă loc pe 9 iunie.

Propunerea pentru includerea lui Vasile Dâncu pe lista PSD pentru aceste alegeri a primit sprijinul membrilor BPJ și se încadrează în strategia partidului pentru a-și alcătui echipa pentru scrutinul european.

Vasile Dâncu, sociolog şi profesor universitar, este vechi membru al PSD, cu o bogată experienţă politică, a fost senator, ministru în trei cabinete, dar şi europarlamentar, se mai menţionează în comunicatul filialei PSD Timiş.

“Susţinerea lui Vasile Dâncu vine ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timiş şi din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vastă experienţă politică, despre un adevărat intelectual, un om care, considerăm noi, poate reprezenta foarte bine România la Bruxelles, un loc în care trebuie să se audă voci importante şi curajoase”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, potrivit Agerpres.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
00:00:51

VIDEO. Biden speră la un acord de încetare a focului între Israel și Hamas, până la Ramadan

Președintele american Joe Biden a declarat vineri, 1 martie, că speră că va exista un acord de încetare a focului între Israel și gruparea...

„DNA-ul BOR” a primit botezul Patriarhului Daniel

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a adoptat săptămâna aceasta o serie de hotărâri, printre care și controversatul proiect botezat „DNA-ul BOR”. Sub președinția...
Ultima oră
Pe aceeași temă