1.7 C
București
vineri, 17 ianuarie 2025
AcasăȘtirile zileiUtilizatorii pot interacționa cu ChatGPT prin apeluri telefonice și mesaje

Utilizatorii pot interacționa cu ChatGPT prin apeluri telefonice și mesaje

Utilizatorii pot interacționa cu ChatGPT prin apeluri telefonice și mesaje

Utilizatorii din Statele Unite pot suna la numărul 1-800-CHATGPT (1-800-242-8478) și beneficiază de 15 minute de acces gratuit pe lună, potrivit CNBC.

CITEȘTE ȘI – Ultima actualizare Apple vine cu integrarea ChatGPT de la OpenAI

De asemenea, utilizatorii din întreaga lume pot trimite mesaje către acest număr prin WhatsApp.

Această inițiativă face parte din strategia OpenAI de a oferi un mod mai ușor și convenabil de a accesa serviciile sale, folosind canale familiare pentru utilizatori.

Lansarea acestei opțiuni vine după o serie de actualizări importante anunțate de OpenAI într-un eveniment de 12 zile, printre care se numără și implementarea oficială a Sora, un instrument inovativ de generare de video AI.

De asemenea, compania a introdus recent o funcție de căutare în ChatGPT, poziționându-se astfel într-o competiție directă cu giganții Google și Microsoft.

OpenAI își continuă expansiunea rapidă în domeniul inteligenței artificiale generative, în care concurează cu alte mari companii precum Amazon, Google, Meta și Elon Musk cu xAI.

În octombrie, OpenAI a încheiat un nou rond de finanțare, atingând o evaluare de 157 miliarde de dolari și obținând o linie de credit de 4 miliarde de dolari, ceea ce îi asigură o lichiditate totală de peste 10 miliarde de dolari.

Deși utilizatorii pot apela fără a avea un cont, OpenAI lucrează la integrarea mesajelor WhatsApp cu datele de autentificare ale utilizatorilor, pentru a oferi o experiență personalizată.

Această funcționalitate a fost dezvoltată într-un interval de timp scurt și este un pas semnificativ în expansiunea companiei.

Inteligența artificială (IA) reprezintă ramura tehnologiei care dezvoltă sisteme capabile să învețe, să raționeze și să ia decizii, mimând procesele cognitive ale creierului uman. Aceasta include aplicații variate, de la asistenți virtuali și analiza datelor, până la vehicule autonome și medicină personalizată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Buget record pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump: 200 de milioane de dolari

Ceremonia de învestire a noului președinte al SUA, Donald Trump, care va avea loc luni, promite să fie un eveniment de proporții uriașe. Cu un...

Gerard Deulofeu, carieră ruinată de accidentări! Spaniolul renunță la fotbal pentru a se recupera

Gerard Deulofeu (30 de ani), unul dintre cei mai talentați jucători crescuți la celebra academie La Masia, și-a reziliat contractul cu Udinese după patru...

Curtea Supremă SUA confirmă interdicția TikTok

Curtea Supremă a SUA a validat vineri o lege care va duce la interzicerea aplicației TikTok pe teritoriul american, iar platforma ar putea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă