16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialUn tânăr este cercetat pentru tentativă de omor după ce a vrut...

Un tânăr este cercetat pentru tentativă de omor după ce a vrut să se sinucidă cu mașina și a provocat un accident

Un bărbat care s-a certat cu tatăl său și apoi a plecat cu mașina cu intenția de a se sinucide a provocat un accident cumplit pe un drum din județul Timiș, în urma căruia o persoană a căzut din mașină, fiind rănită grav. Tânărul este cercetat acum pentru tentativă de omor, potrivit jurnalul.ro.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor.

Potrivit procurorilor, în 24 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii cu tatăl și cu intenția declarată de a se sinucide, inculpatul, în timp ce conducea mașina cu viteză excesivă și cu încălcarea normelor legale referitoare la depășirea altor autovehicule pe DN6, din direcția Caransebeș către Timișoara, la intrarea în sensul giratoriu pe autostrada A6 (unde viteza este limitată la 30 km/h, iar sensurile de mers sunt despărțite de linie dublă continuă), a lovit cu partea din spate un alt autoturism, ce se deplasa în aceeași direcție și în care se aflau alte persoane.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina în care se aflau persoanele vătămate a fost proiectat peste scuarul sensului giratoriu, s-a rostogolit în aer, iar una dintre persoanele vătămate a căzut din mașină. Ulterior, autoturismul, în cădere, a lovit balustrada despărțitoare din metal amplasată pe marginea drumului și apoi s-a oprit într-un canal betonat de colectare a apei spre stația de distribuție de carburanți, în afara părții carosabile a sensului giratoriu.

În urma accidentului, persoanele vătămate din mașina care circula regulamentar au suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 40 de zile de îngrijiri medicale, 30 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 110 zile de îngrijiri medicale, în cazul victimei care a căzut din mașină. Viața acesteia a fost pusă în primejdie, spun procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Timiș.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă