7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn sat din Portugalia, inundat cu vin roșu. VIDEO

Un sat din Portugalia, inundat cu vin roșu. VIDEO

Locuitorii satului Sao Lourenço do Bairro din vestul Portugaliei au fost martorii unei scene neobișnuite duminică, când peste 2 milioane de litri de vin roșu au inundat drumurile locale.

Vinul a curs în mod liber în orașul portughez Levira în timpul weekendului, după ce două cisterne care conțineau aproximativ 2,2 milioane de litri de vin la o distilerie locală au explodat și au inundat străzile, notează The Guardian.

Imaginile și videoclipurile postate online au arătat vin roșu – aproape suficient pentru a umple o piscină olimpică – curgând pe străzile din Levira, Anadia, în centrul Portugaliei.


“Regretăm profund incidentul care a avut loc în această dimineață,” a declarat Destilaria Levira într-o postare pe pagina sa de Facebook duminică. Compania a menționat că se investighează cauzele și că își asumă în totalitate responsabilitatea pentru curățarea zonei afectate.

Vinul a inundat drumurile din apropiere și cel puțin o pivniță, a relatat presa locală. Pompierii locali au ajutat la curățarea zonei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă