16.4 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiUn nou candidat pentru șefia DNA: procurorul militar Nicolae Lupescu

Un nou candidat pentru șefia DNA: procurorul militar Nicolae Lupescu

Procurorul militar Nicolae Lupulescu şi-a depus, joi, candidatura pentru funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a confirmat, pentru Mediafax, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Generalul-maior Nicolae Lupulescu activează în cadrul Secţiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, însă din 14 martie 2016 a fost detaşat pentru o perioadă de trei ani la MApN.

Şi Paula Tănase, procuror în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, şi-a depus candidatura, în urmă cu câteva zile, pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Potrivit calendarului anunţat de ministerul Justiţiei, lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul ministerului şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia pe 29 august 2018, urmând ca procurorii participanţi la selecţie să susţină, în perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie să fie anunţate rezultatele selecţiei.

Este cea de-a doua campanie de selecţie demarată de instituţia condusă de Tudorel Toader pentru conducerea DNA, după ce ministrul Justiţiei a anunţat că niciunul dintre cei patru candidaţi înscrişi în prima rundă nu întruneşte condiţiile necesare.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă