10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSocialUn medic din Constanța a fost agresat fizic de un bărbat

Un medic din Constanța a fost agresat fizic de un bărbat

Un medic din Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța ar fost agresat fizic, luni, de un bărbat, potrivit stiripesurse.ro.

Deoarece se afla într-o stare de agitație, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

„La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un medic din Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța ar fi fost agresat fizic de un bărbat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, potrivit unui comunicat de presă.

Polițiștii menționează că, eoarece se afla într-o stare de agitație, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa a fost REȚINUT de DNA

UPDATE 21,00: Procurorii DNA l-au reţinut, miercuri, pe Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, informează Agerpres.

El a fost surprins miercuri în flagrant de către procurorii anticorupţie, după ce a primit de la persoana denunţătoare o tranşă din ”datoria” pretinsă, şi anume 10.000 euro.

Dănuţ Căpăţînă va fi prezentat joi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2011 – 2015, între Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, reprezentat de Dănuţ Căpăţînă, şi o societate s-au încheiat un acord cadru şi mai multe contracte pentru prestarea serviciilor IT, constând efectiv în: oferirea suportului informatic pentru managementul activităţii (licenţe de aplicaţii şi diferite programe), disponibilitate volum de calcul şi stocare date, asigurarea serviciilor de consultanţă de specialitate privind implementarea sistemelor, mentenanţă, configurarea şi adaptarea în funcţie de nevoile specifice ale spitalului şi instruirea utilizatorilor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă