10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSocialUn incendiu s-a manifestat la un centru comercial situat pe Calea Văcărești...

Un incendiu s-a manifestat la un centru comercial situat pe Calea Văcărești din Sectorul 4 al Capitalei

Un incendiu a izbucnit marţi seara la un centru comercial situat pe Calea Văcăreşti, în Sectorul 4 al Capitalei, potrivit agerpres.ro.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un centru comercial situat pe Calea Văcăreşti, Sector 4. Incendiul se manifestă cu degajări de fum la un motor al sistemului de ventilaţie şi la 2 metri pătraţi din izolaţie”, informează ISUBIF.

Zona comercială şi de alimentaţie publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului, fără vizitatori la acel moment, arată sursa citată.

Au fost evacuate persoanele care se aflau în zona de cinema.

Au intervenit 5 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul a fost lichidat.

În urma evenimentului nu au rezultat victime.

Incendiu puternic în Capitală. Arde un mall din sectorul 5 – VIDEO

Incendiu puternic la un centru comercial din Sectorul 5, la acoperişul magazinului Prosper, Calea 13 Septembrie.

Update, ora 17.50:

„Alertă Extremă. Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie la Complexul PROSPER. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, avertizează salvatorii.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă