9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăInternaționalUn elicopter al marinei americane a dispărut în California

Un elicopter al marinei americane a dispărut în California

Un elicopter al marinei americane a dispărut în noaptea de marți spre miercuri în California. La bord se aflau cinci persoane. Zona în care a dispărut aparatul de zbor a fost afectată de precipitații abundente, potrivit stiripesurse.ro.

Elicopterul a plecat din Nevada și urma să aterizeze la o bază de lângă San Diego, potrivit Reuters. Mai multe echipe de căutare au fost trimise în zonă, potrivit stiripesurse.ro.

Totuși, elicopterul poliției a fost nevoit să se întoarcă din cauza vremii rele. Elicopterul marinei nu a fost localizat.

California a fost afectată de mai multe valuri de vreme rea în ultimele zile. Specialiștii spun că statul american se confruntă cu cele mai abundente precipitații din ultimii 140 de ani. Acestea au provocat inundații și alunecări de teren.

Americanii caută un avion “invizibil” F-35 care ar fi căzut într-un lac

Autoritățile din Statele Unite caută un avion de luptă F-35, care a dispărut de pe ecranele radar după ce pilotul a reușit să se catapulteze.

Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 17 septembrie 2023, în statul Carolina de Sud. F-35 este așa-numitul avion invizibil, în sensul că este foarte puțin observabil pe radar. Aeronava care a dispărut aparținea Infanteriei Marine a SUA. Pilotul a raportat o “accidentare” după care s-a catapultat. Pilotul a fost dus la o unitate medicală și este în afară de pericol.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Big Brother te veghează? Aplicaţia Signal îţi ascunde numărul!

Signal, aplicația de mesagerie criptată cunoscută pentru angajamentul său față de confidențialitate și securitate, a anunțat lansarea unei funcții revoluționare, menită să îmbunătățească...

Cine sunt cei cinci lideri PNL care au votat împotriva listelor comune cu PSD pentru Parlamentul European

Discuții aprinse, miercuri, la PNL, motivul fiind participarea la alegerile pentru Parlamentul European pe liste comune PNL-PSD. Dacă PSD a votat în unanimitate această...

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...
Ultima oră
Pe aceeași temă