32.1 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăInternaționalUn bărbat din Florida a adunat o colecție de 2.467 de copii...

Un bărbat din Florida a adunat o colecție de 2.467 de copii ale filmului Titanic și țintește să ajungă la 1 milion

Un bărbat din Florida a adunat o colecție de 2.467 de copii ale filmului Titanic din 1997 pe VHS. Acesta a stabilit următoarea țintă: dorește să ajungă la 1 milion, potrivit upi.com.

Bărbatul din zona Largo, identificat ca JD sau TitanicFan97 pe YouTube, a declarat că umblă prin magazinele de vechituri, piețele de vechituri și vânzătorii de garaj pentru a găsi copii VHS ale filmului lui James Cameron, iar adepții de pe rețelele de socializare i-au trimis prin poștă casete din întreaga lume.

“Nu poți scăpa de acest film. Toată lumea l-a avut, bunica ta l-a avut, mama ta, tatăl tău, oricine, cineva din familia ta a avut acest film”, a declarat JD, pentru WFTS-TV.

JD a spus că își propune să adune 1 milion de copii și să obțină un record mondial pentru cea mai mare colecție de casete VHS cu Titanic.

“Mă duc la culcare gândindu-mă la Titanic și mă trezesc gândindu-mă la Titanic”, a spus JD.

Colecția lui JD se extinde dincolo de copiile VHS ale filmului.

“Avem, de asemenea, cea mai mare colecție din lume a coloanei sonore a filmului Titanic pe CD”, a spus JD. 

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Preşedintele Iohannis: Voi convoca o şedinţă a CSAT săptămâna viitoare, joi

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va convoca şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) joia viitoare. Întrebat...

Angel Tîlvăr, prezent la ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Finlandeze, de la Baza Aeriană 57

La ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Finlandeze sosite în România la începutul acestei săptămâni de la Baza Aeriană 57 au participat ministrul...

VIDEO. Incendiu la Palatul Versailles. Locuitorii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit marți la faimosul Palatul Versailles din Franța, determinând evacuarea vizitatorilor prezenți în interiorul castelului, unul dintre cele mai populare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă