9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSocialUn bărbat de 20 de ani a decedat și unul de 41...

Un bărbat de 20 de ani a decedat și unul de 41 de ani a fost rănit după ce acoperișul unei case s-a prăbușit peste ei

Un bărbat de 20 de ani a decedat şi unul, în vârstă de 41 de ani, a fost transportat la spital cu o fractură la picior după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit peste ei, în localitatea Apoş, unde cei doi, împreună cu un alt bărbat, încercau să demoleze mansarda clădirii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter, potrivit agerpres.ro.

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce efectuau activităţi de dezafectare/demolare în mansarda unui imobil din extravilanul localităţii Apoş, doi bărbaţi au fost surprinşi sub dărâmături, după ce, din cauza stării de degradare, acoperişul s-ar fi prăbuşit. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit vătămări corporale, iar al doilea bărbat, în vârstă de 21 de ani, a decedat în urma leziunilor suferite. Cele două victime sunt din localitatea Iacobeni. În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele producerii incidentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, a transmis Elena Welter.

În momentul prăbuşirii acoperişului, în interiorul casei se aflau trei bărbaţi, însă unul dintre ei nu a păţit nimic, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

“Pompierii Staţiei Agnita intervin de urgenţă la ieşirea din localitatea Apoş la o casă părăsită, unde s-a prăbuşit acoperişul. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie. Trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul prăbuşirii acoperişului. Din nefericire un bărbat de aproximativ 20 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia. Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat Andreea Ştefan.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Big Brother te veghează? Aplicaţia Signal îţi ascunde numărul!

Signal, aplicația de mesagerie criptată cunoscută pentru angajamentul său față de confidențialitate și securitate, a anunțat lansarea unei funcții revoluționare, menită să îmbunătățească...

O parte din curentul ieftin de la Hidroelectrica e captivă serviciilor secrete

SRI a încredințat fără licitație un contract de achiziție de curent electric producătorului de stat Hidroelectrica. Serviciul Român de Informații este unul dintre beneficiarii...

Cine sunt cei cinci lideri PNL care au votat împotriva listelor comune cu PSD pentru Parlamentul European

Discuții aprinse, miercuri, la PNL, motivul fiind participarea la alegerile pentru Parlamentul European pe liste comune PNL-PSD. Dacă PSD a votat în unanimitate această...
Ultima oră
Pe aceeași temă