22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSocialUn avion TAROM a aterizat de urgență la Otopeni după ce pilotul...

Un avion TAROM a aterizat de urgență la Otopeni după ce pilotul devenise inconștient

Un avion TAROM cu 184 de pasageri la bord, care zbura de la Timișoara spre Egipt, a aterizat de urgență pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Este vorba despre un avion Boeing 737, care făcea un zbor charter pe ruta Timișoara – Hurghada.

Avionul s-a întors spre aeroportul din Otopeni cu puțin timp înainte de a intra în spațiul aerian turc, potrivit spotmedia.ro.

La manșa avionului s-a aflat copilotul, care a reușit să facă aterizarea în siguranță, pentru că pilotului i s-a făcut rău și și-ar fi pierdut conștiența, transmite BoardingPass.ro.

Pilotul a fost luat în primire de medici la aterizarea pe Otopeni şi starea lui este stabilă.

Același avion va pleca în această seară spre Hurghada, însă cu un echipaj de rezervă.

Un avion TAROM a aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă

O aeronavă TAROM care efectua cursa Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Istanbul vineri dimineaţa din cauza unei ameninţări cu bombă care, ulterior, s-a dovedit a fi falsă, informează operatorul aerian naţional.

„Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenţa unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-Bucureşti a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor, care respectă procedurile standard pentru astfel de situaţii. La bord se aflau 88 pasageri. Menţionăm că verificările efectuate de către autorităţile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsă”, se arată într-un comunicat al companiei.

În prezent, pasagerilor li se acordă asistenţă la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceştia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către Bucureşti – destinaţia finală.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă