8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn adolescent israelian dispărut a fost găsit mort în Cisiordania

Un adolescent israelian dispărut a fost găsit mort în Cisiordania

Armata și poliția israeliană au declarat că trupul unui adolescent israelian dispărut, care a fost probabil ucis într-un atac palestinian, a fost găsit sâmbătă în Cisiordania ocupată, într-un incident care ar putea declanșa noi violențe, scrie Reuters.

Tânărul de 14 ani a dispărut vineri, au declarat autoritățile, care au descris uciderea sa ca fiind “un atac terorist”.

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că atacatorii vor fi găsiți și a făcut apel la israelieni să nu stea în calea forțelor de securitate.

În timp ce forțele israeliene îl căutau pe adolescent în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, coloniștii evrei din zonă au intrat într-un sat palestinian din apropiere și au dat foc la case și mașini. O persoană a fost ucisă în această răfuială, au declarat medicii palestinieni, deși nu era clar dacă a fost împușcată de forțele israeliene sau de coloniști.

Coloniștii au blocat sâmbătă intrările în alte două localități din zonă și au aruncat cu pietre în vehiculele care treceau, a declarat agenția oficială palestiniană de știri Wafa.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Simona Halep nu va merge la Roland Garros

Simona Halep „a fost uitată” de Occident. Cât timp o va mai urmări ghinionul? Ce a putut scrie presa internațională despre ea după ce...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă