18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSocialEvenimentTVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes ale sportivilor români, oferind o perspectivă amplă asupra evoluției și a realizărilor acestora în diverse competiții sportive.

De asemenea, TVR va transmite Jocurile Olimpice Paris 2024, cea mai prestigioasă competiție sportivă internațională, în perioada 26 iulie – 11 august 2024. Acest eveniment va aduce în casele telespectatorilor momente de excitație și emoție, oferindu-le posibilitatea să urmărească performanțele remarcabile ale sportivilor din întreaga lume și să se bucure de spiritul competitiv al Jocurilor Olimpice.

Televiziunea Română marchează unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 (JO Paris 2024), cu o serie de programe dedicate. Începând de luni, 22 aprilie, seriile „#Eroii” și „#Speranțe” aduc în fața telespectatorilor sportivii pe care îi vom aplauda la Jocurile Olimpice din această vară, în direct la TVR, și pe cei care se pregătesc să ducă tricolorul la competiţiile din 2028 și 2032, atleții în care ne punem speranțele că vor duce visul olimpic la cel mai înalt nivel.

Astfel, în această seară, de la ora 19.35, la TVR 1, seria „#Eroii” prezintă sportivii care sunt deja calificați la JO Paris 2024, într-o serie de reportaje-portret realizate exclusiv din declarațiile acestora.  Campionii României ne vor povesti cum au început sportul de performanță, ce aşteaptă de la olimpiada de la Paris sau cum a fost drumul lor până aici. Echipa TVR  i-a urmărit la antrenamente pentru a oferi publicului imagini inedite cu ultimile pregătiri înainte de a porni spre Paris.

Tot luni, de la 23.55, la TVR 1, seria de interviuri „#Speranțe” face o incursiune în viitorul olimpismului românesc alături de sportivii cu vârste mai mici, pentru care visul olimpic înseamnă edițiile din 2028 sau 2032, care se vor desfăşura la Los Angeles şi Brisbane. Tinerii sportivi de la judo, scrimă, natație, gimnastică sau atletism ne dezvăluie  programul lor zilnic sau cum împacă școala cu sportul de performanță.

TVR va difuza și seria „#Învingătorii”, alternativ cu cea dedicată „Speranțelor”. Astfel, săptămâna viitoare, începând de luni, 29 aprilie, ora 23.55, la TVR 1, ne vom reîntâlni cu legendele sportului românesc care au obținut, de-a lungul timpului, medalii la Jocurile Olimpice. Maricica Puică, Marius Urzică, Camelia Potec, Laura Badea, Ana Maria Brânză, Marian Drăgulescu sau Mihai Covaliu vor rememora  cele mai emoționante momente de la Jocurile Olimpice și cum au trăit probele care le-au adus un loc pe podium.

Seriile de programe „#Învingătorii”, „#Eroii” şi „#Speranţe” vor fi difuzate şi pe TVR SPORT, iar programul poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook a TVR SPORT.

Din 3 mai, de la ora 21.00, TVR 1 va difuza emisiunea „#Vis la Paris”, la care vor participa sportivi calificaţi la JO Paris 2024 şi antrenori ai acestora. Prima ediţie va fi moderată de

Irina Păcurariu şi Costin Deşliu, iar următoarele, de Ana Maria Brânză si Costin Deşliu.

Televiziunea Română va transmite Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024, pe TVR SPORT, alături de alte canale din portofoliul TVR.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă