20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăPoliticăTulcea: Nicolae Ciucă vrea dezvoltarea infrastructurii porturilor fluviale

Tulcea: Nicolae Ciucă vrea dezvoltarea infrastructurii porturilor fluviale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii portuare fluviale, în contextul creşterii traficului în porturile de la Marea Neagră şi pe drumurile din Dobrogea, acesta afirmând că ”cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă”, potrivit agerpres.ro.

Liderul liberalilor a subliniat, sâmbătă, la Tulcea, necesitatea realizării drumului expres Brăila – Tulcea, în condiţiile în care traficul de pe podul de la Brăila trebuie descărcat, şi a menţionat că drumul expres Constanţa – Mangalia este foarte important în contextul creşterii valorilor de trafic, în special cu mijloace de transport de mare tonaj.

“Avem nevoie să ne dezvoltăm infrastructura portuară la Dunăre, pentru că, pe măsură ce creşte relevanţa şi afluxul de transporturi în zona porturilor de la Marea Neagră, singura modalitate şi cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă, iar Dunărea continuă să-şi consolideze relevanţa din această perspectivă”, a declarat presei Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a participat sâmbătă, la Teatrul ”Jean Bart” din municipiul Tulcea, la o prezentare a candidaţilor organizaţiei judeţene a partidului la alegerile locale.

Ciucă: “România a reușit o absorbție a fondurile UE de 96%”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a subliniat vineri, în cadrul unei declarații la Timișoara, că parcursul României ca membră a Uniunii Europene a fost marcat de implementarea unor proiecte ample de infrastructură. Aceste proiecte au avut un impact semnificativ asupra deschiderii mediului de afaceri și au generat o serie de oportunități pentru autoritățile locale prin inițiative de dezvoltare la nivel local sau regional.

“Tot ceea ce s-a întâmplat de când România este membră a Uniunii Europene putem să vedem cu toţii materializându-se în proiecte mari de infrastructură, care au generat apetitul investitorilor, deschiderea mediului de afaceri şi, desigur, o serie întreagă de oportunităţi pentru autorităţile locale, astfel încât să poată să continue proiectele de dezvoltare economico-socială la nivel local, dar şi la nivel regional”, a spus Nicolae Ciucă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...
Ultima oră
Pe aceeași temă