17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăEconomieAutoTesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile după ce livrările din primul trimestru ale celui mai valoros producător auto din lume nu s-au ridicat la așteptările pieței, scrie Reuters.

Producătorul de vehicule electrice al lui Elon Musk a redus prețurile pentru varianta de bază a Model Y la 42.990 de dolari, în timp ce variantele cu autonomie mare și de performanță au acum prețuri de 47.990 de dolari și, respectiv, 51.490 de dolari, potrivit site-ului său.

Versiunea de bază a Model S costă acum 72.990 de dolari, iar varianta Plaid 87.990 de dolari. Varianta de bază a Model X costă acum 77.990 de dolari, iar Plaid are un preț de 92.900 de dolari.

De asemenea, Tesla North America a precizat într-o postare pe site-ul X că va pune capăt beneficiilor programului de recomandare pe toate piețele, după 30 aprilie.

Programul de recomandare permite cumpărătorilor să obțină vouchere prin recomandări de la clienții existenți, o strategie folosită de mult timp de producătorii auto tradiționali pentru a stimula vânzările.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Stupoare în țările occidentale. Lideri din UE transmit mesaje de compasiune după moartea președintelui Iranului

Ceremonia funerară în memoria înalților oficiali iranieni care au murit în accidentul de elicopter din 19 mai 2024, în frunte cu președintele Ebrahim Raisi,...

Prognoza meteo pe regiuni, valabilă pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de 1 iunie

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în intervalul 20 mai - 2...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă