7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieCriza EnergeticăTermoenergetica continuă înlocuirea magistralei III Vest, fără a afecta consumatorii

Termoenergetica continuă înlocuirea magistralei III Vest, fără a afecta consumatorii

Termoenergetica a anunțat, sâmbătă, a doua fază a lucrărilor de înlocuire a magistralei III Vest de pe strada Dezrobirii și precizează că nu sunt afectați consumatorii.

„Echipele companiei au demarat cea de-a doua etapă a lucrărilor de înlocuire a magistralei III Vest cu diametrul Dn 1000 mm, care se vor desfășura pe strada Dezrobirii, pe tronsonul cuprins între strada Roșia Montană și Bulevardul Iuliu Maniu. Nici în această această etapă clienții nu sunt afectați”, a anunțat, sâmbătă, compania.

Aceasta a precizat că prin aceste lucrări va fi înlocuit un alt tronson de aproximativ 800 de metri de conductă cu diametrul de 800mm.

„În prima etapă a fost deja înlocuit un tronson de țeavă cu o lungime de aproximativ 500 de metri. Rețeaua termică primară din această zonă are o vechime de aproape 45 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1979”, a mai transmis Termoenergetica.

Termenul estimat de finalizare al lucrărilor este luna decembrie 2023, pe perioada desfășurării lucrărilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă nefiind întreruptă.

„În această etapă, lucrarea presupune restricționarea parțială a circulației rutiere pe strada Dezrobirii, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Iuliu Maniu spre strada Roșia Montană”, mai arată compania.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă