19.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăInternaționalTânăr arestat după ce a aruncat spre Regele Charles cu un ou

Tânăr arestat după ce a aruncat spre Regele Charles cu un ou

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat un nou în Regele Charles. Este al doilea astfel de incident în mai puțin de o lună.

Gărzile de securitate l-au condus pe monarh departe de o mulțime de oameni în centrul orașului Luton, după ce un bărbat l-a atacat cu un nou, notează metro.

Un suspect în vârstă de 20 de ani a fost reținut sub suspiciunea de agresiune, a declarat poliția din Bedfordshire.

Regele a fost fotografiat întâlnindu-se cu cetățeni în timpul unei plimbări, înainte de incident.

Un suspect se află în prezent în arest pentru a fi interogat, după ce a fost arestat.

Imaginile de la fața locului arată cum echipa de protecție a monarhului îl îndepărtează în grabă din zonă, dar se pare că acesta a reluat întâlnirile cu membrii publicului la scurt timp după aceea.

Se pare că niciun obiect aruncat în direcția sa nu a reușit să îl lovească pe rege.

Un incident similar a avut loc la York luna trecută, când un protestatar a aruncat cu un ou în monarh, dar l-a ratat.

Patrick Thelwell, în vârstă de 23 de ani, a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat sub acuzați de tulburare a ordinii publice la 9 noiembrie.

Patru ouă au fost aruncate spre Charles și Camilla în timp ce aceștia ajungeau în barul Micklegate din oraș, dar niciunul nu i-a pus în pericol.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Românii aflați în situații vulnerabile urmează să își primească banii pe cardurile sociale pentru alimente. Când se va întâmpla

Începând cu data de 14 iunie, aproximativ 2,6 milioane de români aflați în situații vulnerabile vor începe să primească o nouă tranșă de 250...

Clotilde Armand, plângere penală pentru abuz în serviciu: “Avem probe!”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut o declarație puternică în contextul alegerilor pentru un nou mandat, anunțând că a depus o plângere penală...

Topul motivelor pentru care românii ar refuza un job

69% dintre angajații români participanți la un studiu internațional spun că ar refuza o ofertă de job dacă ar avea o experiență neplăcută la...
Ultima oră
Pe aceeași temă