22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSUA: Coreea de Nord va „plăti un preț” pentru înarmarea Rusiei

SUA: Coreea de Nord va „plăti un preț” pentru înarmarea Rusiei

SUA dezaprobă total că liderul din Coreea de Nord, Kim Jong Un, s-a întâlnit cu Vladimir Putin pentru a purta discuții despre înarmarea Rusiei.

 Negocierile privind armele dintre Rusia și Coreea de Nord avansează activ, a anunțat marți Casa Albă, conform Reuters.

Consilierul american pentru securitate națională, Jake Sullivan, l-a avertizat pe liderul Kim Jong Un că Phenianul va plăti un preț pentru furnizarea Rusiei de arme pe care să le folosească în Ucraina.

Kremlinul a declarat marți mai devreme că nu are „nimic de spus” despre declarațiile oficialilor americani că Kim plănuia să călătorească în Rusia luna aceasta pentru a se întâlni cu președintele Vladimir Putin și a discuta despre livrările de arme către Moscova.

Kim se așteaptă ca discuțiile despre arme să continue, a spus Sullivan, inclusiv la nivel de lideri și „poate chiar în persoană”.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Germania susține aderarea completă a României la Spațiul Schengen

Ministrul federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, a declarat că ţara sa sprijină aderarea completă a României la Spaţiul Schengen, adică şi cu...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă