29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăȘoșoacă și Lazarus, oficial europarlamentari

Șoșoacă și Lazarus, oficial europarlamentari

Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, și Luis-Vicențiu Lazarus sunt în mod oficial europarlamentari, anunță formațiunea politică.

„Această victorie nu este doar a noastră, a Partidului S.O.S. România, ci a întregului popor român care își dorește o schimbare autentică și o voce puternică în Europa”, transmite SOS România, printr-un comunicat de presă remis cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ.

În ciuda obstacolelor și a dificultăților întâmpinate, inclusiv furtul evident al voturilor prin care s-a încercat împiedicarea adevăraţilor patrioţi de a fi reprezentaţi în Parlamentul European, am reușit să depășim toate barierele și să ne impunem in fața sistemului corupt din Romania. Este un moment de răscruce pentru țara noastră, un moment în care dreptatea a triumfat și adevărul a ieșit la iveală.

SOS România

„Europarlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă și Luis-Vicențiu Lazarus sunt pregătiți să lupte pentru drepturile și interesele României la Bruxelles, să promoveze valorile naționale și să asigure un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri. Patriotismul, devotamentul și dorința de a apăra suveranitatea României vor fi mereu în centrul acțiunilor lor”, se mai precizeazză în comunicat.

Aceeași sursă mai precizează: „Partidul S.O.S. România în Parlamentul European este garanţia că vocea României contează în sfârşit și că interesele românilor vor fi protejate, după 17 ani de la aderarea României la UE, timp în care România nu a contat şi nu a fost reprezentată în mod corespunzător la Bruxelles şi la Strasbourg. Este timpul ca Europa să cunoască adevărata forță și determinare a românilor!”.

Citește și:

Silvestru Șoșoacă, dus la Parchet

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă