13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiȘefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: "La început mă...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei discipline riguroase în ceea ce privește sportul și nutriția. Fosta mare gimnastă își dedică majoritatea timpului liber activităților fizice, menținându-se în formă prin antrenamente regulate și o alimentație sănătoasă.

Cu un program strict, Irina Deleanu își petrece 6 zile din 7 la sală, unde se antrenează intens și își lucrează corpul în diverse exerciții. În plus, aleargă kilometri în parc, completându-și rutina de fitness cu sesiuni de alergare în aer liber. Această dedicare față de activitatea fizică este completată de o dietă echilibrată și sănătoasă, de care rar se abate.

Deschisă și sinceră, Irina Deleanu a acceptat să împărtășească experiențele și provocările legate de aspectul său fizic. Cu o atitudine pozitivă și hotărâtă, ea demonstrează că perseverența și disciplina sunt cheile menținerii unei stări de sănătate și frumusețe pe termen lung.

YouTube video

“Dacă vede că dincolo de aspectul fizic mai e și altceva, bravo lui!”

“La început mă deranja că se punea mai mult accent pe aspectul fizic. Nu știam cât din ceea ce sunt eu real, în interior, se vede la suprafață. Mi-am dat seama cu timpul că cine vrea să vadă dincolo de ‘carcasa’ Irina Deleanu vede.

Până la urmă, oamenii iau dintr-o interacțiune cu o persoană ceea ce au ei nevoie. Dacă cineva are nevoie doar de aspectul meu fizic, doar aia o să vadă în mine. Dacă vede că dincolo de aspectul fizic mai e și altceva, bravo lui!

Când primesc complimente de genul acesta, la rândul meu fac un compliment și spun: îți mulțumesc că ai văzut acest lucru în mine!”, a declarat Irina Deleanu, pentru Gsp.ro.

“N-am simțit-o, pentru că activez într-un domeniu care este eminamente feminin. Suntem toate femei în gimnastica ritmică. Nu prea sunt bărbați, decât poate în administrație, în conducere. N-am simțit o presiune.

Cel mai tare m-a deranjat când, într-adevăr, poate unii vedeau doar ‘carcasa’… Poate mai aveam ceva de spus și nu mi se dădea ocazia să spun. Să se vadă că dincolo de carcasă mai e și altceva”, a mai spus Irina Deleanu, când a fost întrebată dacă a simțit presiune că este femeie.

Mai mult, Irina Deleanu a vorbit și despre mesajele pe care le primește.

“Indecente nu aș putea spune că au fost. Dar am primit multe, foarte multe. Dar au fost și declarații frumoase. Nu aș vrea să fiu ipocrită. De ce să nu recunoaștem că uneori, când ești o femeie atractivă, obții și multe lucruri frumoase? Și poate mai ușor uneori. Trebuie să recunoaștem lucrul ăsta”, a mai declarat Irina Deleanu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...
Ultima oră
Pe aceeași temă