7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 432: Zelenski spune că două persoane au murit...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 432: Zelenski spune că două persoane au murit în urma atacului asupra Pavlohrad

Atacurile ruseşti cu rachete din timpul nopţii de duminică spre luni asupra oraşului Pavlohrad din estul Ucrainei au ucis două persoane şi au rănit alte 40, a declarat luni preşedintele Volodimir Zelenski.

“Rachetele teroriştilor au luat viaţa a două persoane, bărbaţi foarte tineri”, a informat preşedintele Volodimir Zelenski în discursul său video de luni seara.

“Alte 40 de persoane, femei, copii, bărbaţi, au fost tratate” în urma rănilor suferite, a adăugat şeful statului ucrainean.

Atacul asupra oraşului Pavlohrad, care este şi nod feroviar, a avut loc în timpul celui de-al doilea val de atacuri ruseşti cu rachete la nivel naţional în ultimele trei zile.

Preşedintele Volodimir Zelenski a mai spus că un băiat de 14 ani a fost ucis de o bombă în apropierea şcolii sale aflate în regiunea Cernigău, în apropiere de graniţa cu Rusia. 

Citește și:

Kievul anunță că pregătirile pentru contraofensivă sunt aproape gata

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

GALERIE FOTO. Mikayla s-a autoproclamat „comoara națională a Canadei”

Cea mai sexy jucătoare de hochei pe gheață din lume, Mikayla Demaiter, și-a captivat cei 3,2 milioane de urmăritori de pe Instagram cu cea...
Ultima oră
Pe aceeași temă