22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSocialRomânul care a căzut în luptă de partea Ucrainei a fost înmormântat...

Românul care a căzut în luptă de partea Ucrainei a fost înmormântat la Arad

Rudolph-Ervin Wittmann, românul care fost voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei și a murit eroic în 22 octombrie 2023 în Ucraina, a fost înmormântat, sâmbătă, la Arad, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit Ambasadei Ucrainei în România, sâmbătă, în orașul Arad, a avut loc înmormântarea cetățeanului român, Rudolph-Ervin Wittmann, care a fost voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Rudolph-Ervin Wittman a murit eroic în 22 octombrie 2023 în Ucraina, în mâinile invadatorului rus, în timp ce se afla pe câmpul de luptă.

„Ambasada Ucrainei în România exprimă sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor, prietenilor și poporului român pentru moartea celui care a fost un fiu, un frate, un prieten de încredere, un om bun și luminos – Rudolph-Ervin Wittmann, care va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră. Lumină lină și veșnică amintire Eroului!”, scriu reprezentanții Ambasadei Ucrainei în România, pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă