7.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentRestricții la graniță: autocamioanele interzise pe Podul Prieteniei din Giurgiu

Restricții la graniță: autocamioanele interzise pe Podul Prieteniei din Giurgiu

Oficialii de la Sofia au emis o interdicție privind trecerea autocamioanelor peste Podul Prieteniei de la Giurgiu din cauza condițiilor de iarnă severe în țara vecină.

“Autoritățile de la Sofia interzic trecerea autocamioanelor pe Podul Prieteniei de la Giurgiu din cauza condițiilor de iarnă severă din țara vecină!

Șoferii de autocamioane sunt sfătuiți să se deplaseze către alte puncte de trecere a frontierei pentru evitarea blocajelor pe partea română, în zona frontierei dintre România și Bulgaria.
Dacă nu este posibilă alegerea altei rute spre Bulagaria, CNAIR îi sfătuiește pe șoferii de autocamioane să oprească pe traseu în zone sigure, pâna când traficul rutier pe pod se va relua”, se arată în comunicatul emis de CNADNR.

Totodată, reprezentanţii CNAIR recomandă utilizarea altor puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria.

“Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, se mai precizează în comunicat. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă