6 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiRestricţii de circulaţie pe DN 7, săptămâna viitoare, între Simeria şi Deva

Restricţii de circulaţie pe DN 7, săptămâna viitoare, între Simeria şi Deva

Lucrările vor fi executate doar pe timpul zilei, iar traficul rutier se va desfăşura alternativ în ambele sensuri, pe banda aferentă sensului deschis circulaţiei, fiind dirijat cu piloţi de trafic.

În scopul prevenirii eventualelor ambuteiaje şi al desfăşurării circulaţiei rutiere în regim de siguranţă şi fluenţă, poliţiştii le recomandă şoferilor să dea dovadă de un comportament civilizat.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

Sectorul de drum dintre Deva şi Simeria este unul dintre cele mai aglomerate de pe DN7, în anumite zile fiind înregistrate peste 30.000 de autovehicule în trafic, într-un interval de 24 de ore.

Cele mai citite

Iohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua Constantin Brâncuși

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis a găsit momentul oportun pentru a restabili armonia în coaliția de guvernare, astfel încât el să fie lăsat...
Ultima oră
Pe aceeași temă