6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialAdministratieRestricții de circulație în Pasajul Unirii. Anunțul făcut de Primăria Sector 4

Restricții de circulație în Pasajul Unirii. Anunțul făcut de Primăria Sector 4

Traficul rutier va fi restricţionat în nopţile de marţi spre miercuri şi miercuri spre joi, în intervalul orar 23,00 – 05,30, în Pasajul Unirii, pentru activităţi de mentenanţă.

Primăria Sectorului 4 a anunțat că au fost obţinute din partea Brigăzii Rutiere două avize de restricţie și deviere a circulaţiei: în seara de marţi spre miercuri, pe sensul de deplasare de la Budapesta spre Piaţa Universităţii, iar în seara de miercuri spre joi pe cel de la Piaţa Universităţii spre Budapesta.

Cele 2 avize au fost emise de Brigada Rutieră pentru 48 de ore în intervalul orar 23,00-05,30 cu respectarea semnalizării de deviere a traficului.

Conform avizelor aprobate, se va semnala devierea traficului din banda 4-3 spre banda 2-1, înainte de intrarea în Pasajul Unirii, pe sensul de mers de la Budapesta spre Universitate, iar pe sensul de deplasare de la Universitate spre Budapesta, cu închiderea benzilor 1 şi 2, de la intersecţia Bulevardul I.C. Brătianu cu Strada Doamnei şi devierea circulaţiei în banda 3 şi 4. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă