13.3 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Reacție Euroins: Afacerile Autocar în România, jaf la drumul mare

Societatea de asigurare Euroins România nu a rămas datoare la acuzațiile lansate de AutoCar, unul dintre cele opt service-uri auto care i-a cerut falimentul.

„Societatea Euroins România Asigurare Reasigurare SA este şocată că în România un service auto, care facturează companiile de asigurări cu tarife şi de cinci mai mult decât media naţională, poate merge atât de departe pentru a pune mâna pe bani necuveniţi aruncând în spaţiul public acuzaţii nefondate şi împrăştiind informaţii false.”, spun cei de la Euroins.

Euroins Romania precizează că îşi apără în tribunale dreptul de a refuza să devină o ţintă pentru extorcarea de bani prin exploatarea lacunelor legislative. „Acest service nu are nici autoritatea, nici dreptul legal, nici calificarea şi nici competenţa, ca să nu mai vorbim de dreptul moral, de a emite asemenea acuzaţii atât timp cât fură bani prin facturarea de tarife indecente şi apoi depune plângeri la ASF pe motiv că Euroins Romania refuză să se supună şantajului.”, completează Euroins.

În ceea ce privește tarifele de aproape 200 euro/zi, plus TVA, cerute de AutoCar pentru închirierea de mașini de serie ca autovehicul de schimb, societatea de asigurări vine cu o promisiune șoc:
„Eurohold Group, acţionarul Euroins Insurance Group, ia în calcul să deschidă în România o sucursală a reţelei sale de vânzare de Maserati. Din analiza tarifelor de la acest service, Eurohold Group poate oferi această marcă de maşină sport exclusivistă spre închiriere la un preţ mai mic decât cere Autocar pentru maşini de serie.”

Ultima oră
Pe aceeași temă