11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăReacția soțului Dianei Șoșoacă, după ce acesta a fost demis din partid...

Reacția soțului Dianei Șoșoacă, după ce acesta a fost demis din partid chiar de soție

Diana Șoșoacă, lidera partidului extremist SOS România, a anunțat că l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă. Ea a declarat că, deși soțul ei este supărat din cauza acestei decizii, ei rămân o familie. Motivația pentru această acțiune a fost exprimată ca fiind o măsură de protecție împotriva serviciilor secrete. Acum, la o zi după această decizie, soțul Dianei Șoșoacă a reacționat.

Soțul Dianei Șoșoacă, după demitere: “E un act de normalitate”

“Nu este un act de scandal. E un act de normalitate într-o construcție care se numește partid şi e şi democratică. Cea mai democratică din România, că nici ăia care dorm în același pat nu sunt de aceeași părere. Se mai ciondănesc.

Soția mea știe bine că nu m-au acaparat pe mine și dacă ar fi, nu mă pot acapara. Am spart mossadul, am spart nu știu câte grupări ale SRI-ului infiltrate pe lângă noi și sunt supărat pe ea că nu vrea să arunce și ultimele rămășițe ale lor. Asta e discuția de fapt dintre noi.

Să-i mai păstrăm să-i dezinformăm şi eu zic că n-am timp să mai pună ăștia frână, că a început anul electoral”, a spus soţul Dianei Şoşoacă la Antena 3 CNN.

YouTube video

“Nu știu cât de acuză este, eu am spus lucrurilor cum le-am crezut eu pe nume. Așa am crezut că trebuie să spun. Sunt lucruri pe care le aruncăm când ne enervăm unii pe alții. De ce să divorțăm? Adică nu putem avea niște divergențe peste care să nu trecem?

Vedeţi articolul 16, alineatul 2, că e o glumă. Efectiv este o glumă, tot o răutate din partea ei cum a fost și era de data trecută, acum un an de zile din partea mea.

Nu, nu e o ceartă. Credeți că oamenii inteligenți nu pot să discute pe bază de idei fără să fie într-o contradicție și fizică, sau verbală?Nu poate să mă suspende din partid. E o glumă proastă. Ea este o juristă eminentă, ştie perfect ce face. 

Suntem înconjurați de toate lichilele serviciilor secrete, pătrunși până în inima SOS-ului. Și eu am vrut să mă scutur de toți pur și simplu în acea secundă, pentru că era an electoral și ea a zis să-i mai păstrăm, să-i dezinformăm. Așa se face în mod normal. Cum spunea ea, dar eu am zis că e an electoral, ăștia ne tot bagă frâne în judeţe.

Nu suntem deloc adversari. A fost o idee pe care am dezbătut-o şi se va ajunge undeva la un consens. Este cu va urma. Fiţi cu ochii pe noi, este cu va urma”, a declarat acesta, după ce a fost întrebat despre acuzaţiile de abuz din partid.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă