22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialReacția primarului sectorului 6 după ce o femeie a fost ucisă de...

Reacția primarului sectorului 6 după ce o femeie a fost ucisă de câini

Ciprian Ciucu a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care a dezvăluit că o cunoștea pe victimă, această fiind foarte implicată în proiectele desfășurate în zonă.

„Noi am demarat deja propria anchetă internă la Poliţia Locală! Nu fuge nimeni de răspundere! Eu nu fug de răspundere, niciodată nu voi fugi de răspundere! Îmi pare nespus de rău pentru ce s-a întâmplat, de acum înainte ma voi ocupa personal de acest subiect. În paralel solicit Consiliului General să facă o comisie care să evalueze activitatea ASPA!”, a transmis primarul sectorului 6.

Edilul a readus în discuție și problema adăposturilor de animale pline,  a condițiilor deplorabile din aceste facilități, dar și a eutanasierii.

ASPA are o singură misiune și un buget mare, distribuit prost… Politica ASPA este total greșită și a dus la reapariția câinilor pe străzi. În loc sa adune câinii de pe străzi, ASPA face campanii de „conștientizare”. Nu se mai eutanasiază de ani buni ceea ce face ca adăposturile să fie arhipline, condițiile în care sunt ținute animalele sunt proaste. Și de aceea, resursele lor nu se duc la capturare ci pe condiții de cazare și campanii de „conștientizare” pe bani mulți. Un fel de PR pe bani publici „, a scris primarul sectorului 6.

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. În luna aprilie 2022 a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă.

Ana Oroș Daraban iubea natura și sportul, fiind implicată în mai multe proiecte care promovau un stil de viață sănătos și frumusețile naturii care aveau nevoie de protecție.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ciucă susține că România are o situație economică solidă, construită de guvernarea liberală, deși premierul și jumătate dintre miniștri sunt de la PSD

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, anunță că Agenția S&P a reconfirmat ratingul suveran al României și subliniază că decizia agenției de rating...

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe. HARTA

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis atenţionări Cod galben de viituri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, pentru râuri...

Armata israeliană l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah

Armata israeliană (IDF) a anunţat că l-a eliminat pe comandantul regiunii de coastă al Hezbollah în urma unui atac aerian efectuat marţi, relatează The...
Ultima oră
Pe aceeași temă