10.3 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăȘtiințăProfețiile îngrijorătoare ale lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul...

Profețiile îngrijorătoare ale lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul astrolog

Celebrul astrolog Nostradamus, cunoscut drept “profetul nenorocirii”, a lăsat câteva previziuni îngrijorătoare pentru anul 2024 în lucrarea sa Les Propheties, publicată pentru prima dată în 1555. Aceste profeții, strâns legate de interpretarea Codului Bibliei și a altor lucrări despre profeții, au avut un impact semnificativ asupra interpretării evenimentelor istorice, notează a1.ro.

Nostradamus, care a scris peste 900 de catrene și centurii despre viitor timp de 3 ani, este recunoscut pentru previziunile sale care s-au împlinit în trecut, inclusiv domnia lui Napoleon, Al Doilea Război Mondial și asasinarea lui John F. Kennedy.

Un catren misterios în care se menționează “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși” a stârnit interesul cercetătorilor, care speculează asupra posibilelor conexiuni cu evenimente majore din istorie. Analiza acestor profeții rămâne subiect de dezbatere, iar interpretările diferite atrag atenția publicului asupra posibilelor evenimente care ar putea influența anul 2024.

YouTube video

Profețiile lui Nostradamus pentru 2024

  1. Secetă și Inundații: Profețiile lui Nostradamus indică valuri colosale de tsunami care vor distruge ferme întregi, precum și perioade prelungite de secetă și umiditate excesivă, generând haos climatic și foamete la nivel global.
  2. Război și tensiuni: Nostradamus a prevăzut conflicte și bătălii navale, iar unii interpretează aceasta ca o aluzie la tensiunile dintre Taiwan și China. Mențiunea unui “adversar roșu” ar putea face referire la China, iar “bătălia navală” ar putea simboliza confruntarea dintre cele două țări.
  3. Schimbări în Marea Britanie: Astrologul a anticipat că regele Charles va abdica, iar prințul Harry va prelua tronul. Această previziune a generat speculații despre viitorul monarhiei britanice.
  4. Un nou Papă: Conform predicțiilor, Papa Francisc ar putea fi înlocuit în 2024 de un papă mult mai tânăr.

Acestea sunt câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2024.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Nou sondaj ECFR: “Războaie și Alegeri” oferă o analiză profundă a percepției publicului european față de războiul din Ucraina, în contextul politic global schimbător

Raportul "Războaie și Alegeri” (“Wars and Elections") de la ECFR oferă o analiză profundă a percepției publicului european față de războiul din Ucraina, în...

Avocatul Alexandru Mușătoiu – Locul 1 în ranking-urile juridice din vestul țării

Cabinetul de avocatură Alexandru Mușătoiu din Timișoara obține în 2023 Locul 1 în clasamentele Șoimii Legii și distincția Gold pentru județul Timiș, după ce a...

Sondaj Avangarde: 53% dintre români – de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu localele

Peste jumătate dintre români - 53% - se declară de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, potrivit unei cercetări sociologice...
Ultima oră
Pe aceeași temă