22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialAdministratiePrimarul Capitalei, despre stadiul lucrărilor la Podul Grant: „S-a finalizat hidroizolaţia şi...

Primarul Capitalei, despre stadiul lucrărilor la Podul Grant: „S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt”

Nicuşor Dan a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că lucrările de reabilitare la Podul Grant avansează. Conform primarului general, muncitorii au finalizat hidroizolaţia şi au turnat două din cele trei straturi de asfalt prevăzute în proiect.

Stadiul lucrărilor la Podul Grant: La pasajul principal: Traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%. S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt, se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri. În paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt”, a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că se lucrează şi la pasajul pietonal, respectiv la grinda parapetelor, urmând realizarea hidroizolaţiei, asfaltarea, montarea bordurilor şi realizarea parapetelor.

Pe 7 decembrie 2023, primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că lucrările la Podul Grant se desfăşoară în graficul asumat, astfel încât în luna martie se va drumul la circulaţie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă