4.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiPrima zăpadă din New York din această iarnă a provocat haos în...

Prima zăpadă din New York din această iarnă a provocat haos în trafic

Ninsoarea, care a început joi după-amiaza, a cuprins toate cele cinci zone principale ale metropolei, iar stratul de zăpadă a ajuns până la 12,7 centimetri în Bronx, cel mai nordic cartier.

Vremea extremă a perturbat activitatea pe Aeroportul Kennedy. Cursele programate să aterizeze după-amiaza au înregistrat întârzieri, în medie, de trei ore din cauza zăpezii şi a gheţii.

Sistemul de alertare de urgenţă din New York a publicat notificări în timp real pe contul său de Twitter publicul fiind îndemnat să ia în calcul rutele alternative după ce sistemul de tranzit al oraşului s-a defectat parţial.

Autospecialele de împrăştiere a sării au fost puse în funcţiune pentru a preveni acumularea de zăpadă şi gheaţă pe carosabil.

”Fiţi prudenţi în timpul navetei de seară”, a atenţionat joi primarul din New York, Bill de Blasio avertizând că drumurile ar putea deveni “foarte alunecoase” în cursul nopţii.

Potrivit prognozelor meteorologice, ninsoarea se va schimba în lapoviţă şi ploaie pe parcursul nopţii.

Cele mai citite

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...

Taximetriștii continuă și astăzi protestul din Capitală

Taximetriştii membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi protestele în Piaţa Constituţiei, solicitând emiterea, în...

Ministerul de Interne vrea să angajeze 5000 de oameni prin încadrare directă, adică direct din viața civilă

Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a înaintat Guvernului un Memorandum prin care solicită angajarea a 5200 de oameni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Memorandumul...
Ultima oră
Pe aceeași temă