13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestylePrima ieșire a Prințului William după ce Kate a anunțat că are...

Prima ieșire a Prințului William după ce Kate a anunțat că are cancer

Prințul William și fiul său au fost văzuți susținând echipa lor preferată de fotbal, Aston Villa, aceasta fiind prima lor întâlnire de când Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer.

Moștenitorul tronului britanic, în vârstă de 41 de ani, a încurajat echipa împreună cu copilul său de 10 ani, purtând o eșarfă cu Aston Villa, pe stadionul Villa Park din Birmingham, scrie CNN.

Cei doi s-au bucurat de victoria cu 2-1 a echipei engleze în faţa celor de la Lille, în prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

Mulți vor vedea prezența moștenitorilor în tribune ca pe un mesaj pozitiv care arată că familia se adaptează bine la situația de acasă, iar cei care urmăresc evenimentele regale vor spera să-l vadă pe Prințul de Wales în următoarele săptămâni.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...
Ultima oră
Pe aceeași temă