18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPreviziuni privind tendințele în materie de tehnologie în 2023

Previziuni privind tendințele în materie de tehnologie în 2023

Cu câteva zile înainte de finalul anului 2022, care cu siguranță va intra în istorie (aducem aminte războiul început de Rusia), haideți să vedem care sunt tendințele în materie de tehnologie pentru 2023.

ZappiStore, o companie care dezvoltă o platformă enterprise de cunoaștere a consumatorilor concepută pentru creatori, obține o finanțare de 170 de milioane de dolari din partea Sumeru Equity Partners.

EnviroSpark Energy Solutions, o companie care proiectează și instalează stații de încărcare a vehiculelor electrice pentru clienți rezidențiali, corporativi și guvernamentali, obține o finanțare de 10 milioane de dolari din partea Ultra Capital.

Forum3, o companie web3 de loialitate și transformare digitală de ultimă generație, obține 10 milioane de dolari de la Decasonic.

Vic.ai, o platformă de inteligență artificială pentru contabilitate autonomă și inteligență financiară, strânge 52 de milioane de dolari din seria C de la GGV Capital.

Beni, un dezvoltator al unei extensii pentru browserul de comerț electronic care permite cumpărătorilor să găsească alternative de revânzarea produselor pe site-urile de vânzare cu amănuntul, a strâns 4 milioane de dolari de la Buoyant Ventures.

Poppi, o companie care oferă sucuri prebiotice, obține o finanțare de capital de 25 de milioane de dolari de la Cavu Consumer Partners.

Finterest, o companie care dezvoltă o platformă nativă de împrumuturi/prestări Bitcoin, strânge 1,5 milioane de dolari Seed de la 9Yards Capital.

Small Door, un furnizor de servicii veterinare bazate pe apartenență, strânge 40MM $ Series B de la C&S Family Capital.

Alpha-9 Theranostics, o companie în stadiu clinic care dezvoltă produse radiofarmaceutice diferențiate, strânge 75MM $ Series B Nextech Invest.

Walnut Insurance, o companie care oferă servicii digitale de asigurări, a obținut 4 milioane de dolari din partea ATB Financial.

LexCheck, o companie care oferă o platformă de negociere a contractelor bazată pe inteligență artificială, obține o serie A de 17MM de dolari de la Mayfield Fund.

Nilus, o companie care dezvoltă o platformă de operațiuni financiare care automatizează fluxurile de reconciliere și de plată, obține 8,6MM $ Seed de la Bessemer Venture Partners.

Frontrunner, o platformă descentralizată de piață descentralizată de predicții sportive, unde utilizatorii pot cumpăra acțiuni de propuneri sportive și pot tranzacționa, obține 4,75MM $ de finanțare prin capitaluri proprii de la Susquehanna Private Equity Investments.

Plooto, o companie care oferă un software de automatizare a plăților end-to-end, bazat pe cloud, obține 20MM$ Seria B de la Centana Growth Partners.

Houwzer achiziționează Trelora, o companie care oferă servicii imobiliare.

Constellation Software anunță achiziția WideOrbit, un furnizor de software de gestionare a afacerilor pentru industria media.

Wittenbach Business Systems achiziționează The Gilbertson Group, un furnizor de soluții de securitate pentru întreprinderi.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iranul și aliații lui au pornit un atac fără precedent asupra Israelului. SUA, Marea Britanie și Iordania sprijină Israelul

Televiziunea de stat iraniană a anunţat că Corpul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii Islamice Iran, a lansat un "vast" atac cu "drone şi...

Iranul și aliații lui au pornit un atac fără precedent asupra Israelului. SUA, Marea Britanie și Iordania sprijină Israelul

Televiziunea de stat iraniană a anunţat că Corpul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii Islamice Iran, a lansat un "vast" atac cu "drone şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă