15.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăPoliticăPremierul Republicii Moldova vine la București, la Forumul de Securitate al Mării...

Premierul Republicii Moldova vine la București, la Forumul de Securitate al Mării Negre

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, vine la București, pentru a participa la Forumul de Securitate al Mării Negre și Balcanilor.

„Black Sea and Balkans Security Forum” este organizat de New Strategy Center și se desfășoară în perioada 18-19 mai 2023.

Dorin Recean se va afla, în acest context, pentru a doua oară în România, în calitate de premier. Prima lui vizită s-a realizat imediat după ce a devenit premier al Republicii Moldova.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă