10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrefectul de Olt a găsit sub bordul mașinii sale un dispozitiv de...

Prefectul de Olt a găsit sub bordul mașinii sale un dispozitiv de urmărire

Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, reclamă că a găsit sub bordul maşinii personale un dispozitiv de urmărire improvizat, potrivit cotidianul.ro.

„În urma cu câteva zile am descoperit sub bordul maşinii mele personale un licăr de led albastru suspect. Am găsit un dispozitiv pe care nu îl montasem eu. Am fost la service şi mecanicul a identificat dispozitivul respectiv ca fiind sistem de localizare prin GPS. Am mers la poliţie, am făcut plângere penală şi la primele cercetări au identificat şi scos un dispozitiv electronic necunoscut, montat în grabă şi improvizat. Urmează cercetările şi sper că vinovaţii vor fi găsiţi.
Dar: 1) vătafilor, puteţi face orice, nu mă speriaţi, voi pune capăt jafurilor pe care le faceţi în Slatina. 2) în lumina acestei descoperiri, suspiciunile mele legate de incendiul tot al maşinii personale anul trecut încep să capete o alta formă. 3) de data aceasta pot spune fără nicio rezervă: cineva mi-a umblat în maşină şi a plantat acest dispozitiv. Toate tehnicile acestea mafiote sunt în acord cu comportamentul vătafilor care calcă totul în picioare în Slatina. Nu mă miră, nu mă sperie, nu mă ating astfel de comportamente. Dar disperarea voastră se vede în astfel de acţiuni, în felul în care vă folosiţi slugile să mă intimideze: atacându-mă de presa locală aservită, atacându-mă prin astfel de huliganisme, trimiţând tot felul de golani care sa mă intimideze. Timpul vostru se apropie de sfârşit”, a transmis Mario De Mezzo pe facebook.

Mario de Mezzo a precizat că folosea această maşină după ce în toamna trecută o altă maşină a lui a luat foc în mers.

În ce privește presupusul dispozitiv de urmărire, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a informat că efectuează cercetări în urma unei sesizări scrise.

„La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în perioada decembrie 2022 – februarie 2024, persoane necunoscute i-ar fi montat în interiorul autoturismului personal un dispozitiv de localizare. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale”, au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Mario De Mezzo a fost numit în funcția de prefect al județului Olt. Când va depune jurământul

Mario De Mezzo îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Homorean, demis joi de Guvern.

Mario De Mezzo a devenit un apropiat al deputatului Gigel Ştirbu, în timp ce Florin Homorean a fost susţinut pentru ocuparea funcţiei de preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Florin Homorean ocupa funcţia de secretar general al PNL Olt. El a fost numit în funcţie în 2020, venind de la Garda de Mediu Olt. 

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă