6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSocialJustițiePatru polițiști din Brașov au fost reținuți pentru corupție

Patru polițiști din Brașov au fost reținuți pentru corupție

Patru polițiști din Brașov și alți trei cetățeni, din afara Ministerului Afacerilor Interne, au fost reținuți pentru corupție, într-o anchetă privind permisele de conducere auto.

Reținerile s-au realizat după ce Direcția Generală Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne, prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, a efectuat, duminică, 27 martie, 20 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile a trei structuri de poliţie din judeţul Braşov. Perchezițiile s-au realizat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cei patru polițiști reținuți au grade de agent. Unul dintre ei este polițist rutier la Poliţia Poiana Braşov, altul lucrează la Poliţia Râşnov iar ceilalți doi sunt agenţi de poliţie la SPRPCIV Braşov.

Celelalte trei persoane reținute sunt “fără calitate specială”. Două dintre ele ar fi dat mită pentru a obţine permisul de conducere. Cea de-a treia persoană “este complicele prin intermediul căruia s-a dat mita către examinatori”, a precizat Adrian Radu, prim – procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă