19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăPoliticăOmul de afaceri Mohammad Murad, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat sâmbătă candidații pentru alegerile locale din Constanța. Dacă la primăria municipiului Constanța AUR l-a anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, Alianța pentru Unirea Românilor îl susține pe omul de afaceri Mohammad Murad.

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă, în bube și mucegai. Așa era și complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Iar fratele nostru Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu este ceva ce îmi doresc mai mult de la candidații noștri decât calitatea de a fi oameni pe care îi recomandă faptele. Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate și propriile afaceri, poate și pentru comunitatea constănțeană. Doamnelor și domnilor, Mohammad Murad este propunerea AUR pentru președinția Consiliului Județean Constanța. O să te rog de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a susținut președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului.

În vârstă de 57 de ani, Mohammad Murad este un prosper om de afaceri care activează în domeniul turismului.

Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Constanța a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Președintele AUR, George Simion, a vorbit și despre tertipurile neconstituționale ale coaliției de guvernare, disperată să nu piardă alegerile.

„Asistăm în aceste zile la o veritabilă lovitură de stat. România se află chiar acum sub asediul ilegal și neconstituțional al coaliției mafiote PSD-PNL. Totul se întâmplă pentru a îndeplini visul lui Klaus Iohannis și profeția lui Ion Iliescu. Două partide comasate într-unul, pentru deceniul care va urma, spun ei, de stabilitate. Totul de frica noastră, de frica tuturor românilor care s-au săturat de ei, fac tot posibilul pentru a îngropa libertatea, democrația și identitatea noastră românească”, a declarat George Simion.

Înainte de evenimentul de lansare a avut loc un marș al susținătorilor AUR, la care au participat peste 1000 de constănțeni.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă