9.8 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăPoliticăO nouă gafă a lui ciolacu în discurs. Cum i-a prezentat pe...

O nouă gafă a lui ciolacu în discurs. Cum i-a prezentat pe Negoiță și Băluță. VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a spus că Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă sunt cei mai performanţi primari de sector din municipiul Buzău.

Ulterior, a revenit asupra declaraţiei, explicând că a greşit din cauza emoţiilor şi a soarelui puternic.

Premierul a fost prezent vineri dimineaţă la deschiderea pentru circulaţie a noului pasaj rutier suprateran din Sectorul 3, situat în zona Autostrăzii Soarelui.

“Bună dimineaţa în această zi, cred că cea mai călduroasă zi de până acum a anului. Cred că avem obligaţia să ne grăbim cât mai mult cu acest moment, să lăsăm românii să meargă la mare pe acest nou pod, nou pasaj. E normal că trebuie să-l felicit pe domnul primar Robert Negoiţă, cred că, alături de Daniel Băluţă, cei mai performanţi primari de sector din municipiul Buzău”, a spus premierul.


Marcel Ciolacu s-a corectat, după ce au fost susţinute discursurile oficiale, înainte să răspundă întrebărilor presei.

“În primul rând, îmi cer scuze, mai devreme, cred că din cauza emoţiilor şi a soarelui, am spus municipiul Buzău, în loc de municipiul Bucureşti. Asta înseamnă că gândul întotdeauna te duce tot acasă şi nu a fost cu altă intenţie”, a spus șeful Executivului. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Coaliția, întâlnire pe tema organizării alegerilor

Liderii coaliţiei PSD - PNL urmează să se întâlnească, astăzi, pentru a decide în privinţa comasării alegerilor şi a calendarului electoral.Tot astăzi este anunţată...

Declinul valorilor umaniste în societatea românească contemporană: cauze

Într-o lume dominată de tehnologie și pragmatism, societatea românească contemporană se confruntă cu un declin alarmant al valorilor umaniste. Această tendință preocupantă se...

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă