10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO mașină a căzut în brațul Borcea din Dunăre. Câte victime s-au...

O mașină a căzut în brațul Borcea din Dunăre. Câte victime s-au înregistrat

În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți doi au rămas captivi în interior.

Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare. Au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

În jurul orei 10:30 mașina și cele două persoane au fost găsite. Cei doi bărbați au fost declarați decedați, a anunțat ISU Ialomița.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă