8.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalO mamă din Colorado care a născut gemeni a aflat că asistentele...

O mamă din Colorado care a născut gemeni a aflat că asistentele sale au aceleași nume pe care ea le-a ales pentru copiii ei

O mamă din Colorado, care a adus pe lume doi copii gemeni la începutul acestei luni, a aflat că două asistente care au ajutat la nașterea bebelușilor ei au aceleași nume pe care ea le-a ales pentru copiii ei.

Lauren Meehan a declarat că două echipe de medici și asistente au ajutat-o să nască la Rose Medical Center din Denver, Colorado, din cauza riscului sporit de a naște gemeni, a relatat KUSA. Meehan este, de asemenea, director al laboratorului de cauterizare din cadrul spitalului, potrivit KDVR, notează Insider.

Meehan a declarat pentru Today că asistentele care se ocupau de ea au recunoscut că trecea printr-o experiență copleșitoare și au întrebat-o dacă are în minte vreun nume pentru bebelușii ei pentru a continua conversația ca o distragere a atenției.

Când a răspuns că îi plac numele Emma și Julia, toți au izbucnit în râs, a spus ea.

Cele două asistente care urmau să ajute la nașterea copiilor lui Meehan se numeau, de asemenea, Emma și Julia.

“În acel moment, în tot haosul, am putut să ne oprim pentru o secundă și să ne bucurăm de acel moment, știind că acele nume erau menite să fie”, a declarat Meehan pentru Today.

Meehan a spus că așteaptă cu nerăbdare să le spună copiilor ei povestea într-o zi.

“Acele două asistente vor fi întotdeauna speciale pentru noi și întreaga echipă care a avut grijă de noi în acea zi. Dețin un loc special în inimile noastre. Va fi o poveste amuzantă pe care să o spunem fetelor noastre”, a declarat ea pentru TODAY.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

El Comandante Florinel o salvează pe FCSB. Roș-albaștrii s-au impus la Voluntari

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la FC Voluntari, grație „dublei” lui Florinel Coman, și a refăcut diferența de...

VIDEO. Organizația Mondială a Sănătății a donat materiale sanitare de peste 400.000 de euro către IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a primit, vineri, din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro. „Este...

ÎPS Teodosie, prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a avut azi prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române cu „dojană...
Ultima oră
Pe aceeași temă