6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalO femeie din Georgia a găsit peste 500 de dolari în sandvișul...

O femeie din Georgia a găsit peste 500 de dolari în sandvișul său de la KFC

O femeie din Georgia a găsit 543,10 dolari în sandvișul ei de la KFC, după ce restaurantul a rătăcit încasările zilnice, au declarat autoritățile.

După ce a luat prânzul la KFC și a descoperit banii, JoAnn Oliver a sunat la poliție și a returnat banii la restaurant, a precizat Departamentul de Poliție al orașului Jackson într-un comunicat, confor businessinsider.

“Doamna Oliver a mers la un restaurant local drive through în pauza de prânz și s-a întors la serviciu pentru a se bucura a-l savura. Când și-a deschis prânzul și și-a scos sandvișul, a fost surprinsă să găsească 543,10 dolari în numerar în sandvișul ei”, a precizat departamentul pe Facebook.

Autoritățile au declarat că ancheta lor a constatat că “depozitul zilnic al restaurantului fusese pus din greșeală în punga ei de sandvișuri”, potrivit comunicatului.

“Nu numai că doamna Oliver a făcut ceea ce trebuia, dar a salvat locul de muncă al managerului. Doamna Oliver vă mulțumim că ne-ați reamintit că avem cetățeni extraordinari în Jackson și că oamenii ca tine sunt cei care ne fac să fim grozavi!”, a precizat compania pe Facebook.

KFC a rambursat valoarea prânzului lui Oliver și i-a oferit o masă gratuită, a relatat WSB-TV. Oliver a declarat pentru postul de televiziune că familia ei ar fi putut folosi banii, deoarece soțul ei are cancer, iar familia se confruntă cu facturi medicale de aproximativ 2 milioane de dolari.

Oliver a declarat pentru postul de televiziune că s-a gândit să păstreze o parte din bani “pentru o secundă”, dar, în cele din urmă, a sunat la poliție în schimb.

“Dacă nu faci ceea ce trebuie, se va întoarce împotriva ta”, a spus Oliver. “Vreau să spun că nu erau ai mei. Nu aveam nevoie să îi păstrez”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă