10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSocialO familie din Timișoara a ajuns urgent la spital după o dezinsecție...

O familie din Timișoara a ajuns urgent la spital după o dezinsecție care s-a făcut la locuința proprie

O familie din Timișoara formată din 3 copii și 2 adulți a ajuns, joi după-amiază, la spital, iar bărbatului i s-a făcut rău după ce a intrat în locuința în care s-a făcut dezinsecție.

ISU Timiș anunță că, după ce a fost făcută o dezinsecție într-un apartament, 2 adulți și 3 copii au intrat în locuință, conform romania24.ro.


O familie din Timișoara s-a prezentat la spital după o dezinsecție, dar echipele de intervenție nu au găsit nici o substanță toxică

Bărbatul a acuzat probleme de respirație.

Echipajele care au intervenit au aerisit camerele apartamentului și locuințele vecine.

În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice.

Cele 5 persoane au fost duse la spital pentru evaluare medicală.

În noiembrie 2019, tot la Timișoara, reprezentanții ISU Timiș au anunțat că au depistat prezența unei substanțe neurotoxice la etajele trei și patru ale blocului în care s-au înregistrat trei decese, după ce la sfârșitul săptămânii anterioare se făcuse o acțiune de dezinsecție și deratizare.

Potrivit acestora, au fost evacuați locatarii tuturor celor 200 de apartamente din imobil.

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Ministerul Sănătății a anunțat luni seara că alți 12 copii și 8 adulți au fost internați în spital, aceștia fiind în stare bună, cu o evoluție favorabilă.

În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:00:32

VIDEO. Inundații fulgerătoare în nordul Peru

Ploile abundente și furtunile au dus la inundații rapide în Piura, în nordul Peru, joi (29 februarie). Potrivit presei locale, furtuna a distrus culturi și...

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...
00:00:33

VIDEO. Un activist perturbă prezentarea de modă a Victoriei Beckham

Activiștii pentru drepturile animalelor de la PETA au perturbat defilarea Victoriei Beckham la Paris. Un activist a sărit pe podium printre modele și a afișat...
Ultima oră
Pe aceeași temă