9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăInternaționalO companie aeriană lansează o loterie pentru a convinge mai mulți pasageri...

O companie aeriană lansează o loterie pentru a convinge mai mulți pasageri să se așeze pe scaunul din mijloc

Neavând nici vedere la fereastră, nici acces ușor la toaletă, scaunul din mijloc este, fără îndoială, cel mai puțin dorit loc în timpul unui zbor. De fapt, doar 0,6% din cei peste 7.500 de alegători chestionați preferă locul din mijloc, potrivit unui sondaj recent realizat de Virgin Australia.

Acest număr ar putea crește în curând, dacă planul companiei aeriene de a convinge pasagerii să rezerve de bunăvoie temutul loc din mijloc, notează CNN.

Virgin Australia tocmai a lansat „Loteria Locurilor din mijloc”, o tombolă specială în valoare de aproximativ 230.000 de dolari australieni (sau 145.000 de dolari). Este deschisă doar celor care se așează pe scaunul din mijloc – voluntar sau involuntar – în timpul unui zbor.

„Virgin Australia este o companie aeriană care face lucrurile diferit și ne distrăm foarte mult, vine cu inovații interesante pentru a face fiecare parte a experienței de călătorie mai minunată. Acum le oferim clien’ilor noștri fideli posibilitatea de a câștiga premii în valoare de peste 230.000 de dolari pentru simplul fapt că s-au așezat pe un scaun din mijloc”, spune Jayne Hrdlicka, directorul executiv al Virgin Australia Group, într-un comunicat de presă.

Alte premii includ zboruri gratuite, plimbare cu elicopterul și o excursie

Începând de acum și până la 23 aprilie 2023, orice membru Velocity Frequent Flyer cu vârsta de peste 18 ani, care este așezat pe un scaun din mijloc, poate folosi aplicația companiei aeriene pentru a se înscrie la loterie.

În fiecare săptămână, un premiu diferit va fi acordat câștigătorului unei extrageri norocoase. Printre cadourile inovatoare puse la bătaie se numără o plimbare de o zi întreagă cu elicopterul (inclusiv zboruri dus-întors către Darwin) și o vacanță de două nopți în Cairns, care include zboruri, cazare și un bungee jumping.

Pentru fanii Ligii de fotbal australian, există zboruri și bilete la Marea Finală a Ligii de fotbal australian, precum și acces exclusiv la prânzul de dinaintea meciului și la petrecerea de după meci.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:45

VIDEO: CEO-ul TikTok spune că firma se află într-un „moment crucial”

TikTok se confruntă cu un "moment crucial", a declarat directorul general Shou Zi Chew, înainte de întâlnirea de joi, când se va confrunta cu...

Vlad Filat, fost prim-ministru: „Reunificarea celor două state românești este mult mai aproape ca realizare decât aderarea la UE”

Un fost șef al Guvernului Republicii Moldova, Vlad Filat, consideră că "Reunificarea celor două state românești este mult mai aproape ca realizare decât aderarea...
00:01:12

Boris Johnson spune „ cu mâna pe inimă: nu am mințit”

Boris Johnson a spus „ cu mâna pe inimă” că „nu am mințit” parlamentul cu privire la petrecerile care încalcă regulile de izolare din...
Ultima oră
Pe aceeași temă