10.3 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentO altă poză cu Cherecheș, în care primarul apare mult mai avariat

O altă poză cu Cherecheș, în care primarul apare mult mai avariat

Povestea scăpată pe surse de Poliția Română către jurnaliști (adică pe Whatsapp) e că Cherecheș și o mătușă goneau cu 200 de km la oră spre gara din Augsburg, ceea ce a atras atenția.

O maliză a Strict Secret, transmisă cotidianului national “România liberă”, pune mai multe semne de întrebare legate de autenticitatea fotografiei cu primarul de Baia Mare lovit, apărută în mass-media, de la surse din Poliția Română.

Jurnalistul Liviu Alexa a publicat pe strictsecret.substack.com o altă poză, în care Cherecheș apare semnificativ mai avariat.

Mayor Chereches covered in blood

“Eram în emisiune cu Victor Ciutacu comentând situațiunea pe România TV când, din regie, s-a pus pe display o poză diferită de cea pe care o aveam eu. În poza mea, Cherecheș era plin de sânge, în fotografia primită pe surse de la Poliție de către restul jurnaliștilor, poza fusese curățată”., a scris jurnalistul.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Coaliția, întâlnire pe tema organizării alegerilor

Liderii coaliţiei PSD - PNL urmează să se întâlnească, astăzi, pentru a decide în privinţa comasării alegerilor şi a calendarului electoral.Tot astăzi este anunţată...

Iohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua Constantin Brâncuși

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis a găsit momentul oportun pentru a restabili armonia în coaliția de guvernare, astfel încât el să fie lăsat...

“Acordul comercial” de la München: jumătate de triliard de dolari, destinați industriei americane de război

Nimeni n-a sesizat atât contrastul, cât și asemănarea dintre München-ul toamnei anului 1938 și cel al iernii 2024. Dacă atunci, francezii și britanicii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă