12.4 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăPolitică"Nu le pasă". Ce spun alegătorii maghiari despre alegerile europene

“Nu le pasă”. Ce spun alegătorii maghiari despre alegerile europene

Alegătorii maghiari sunt împărțiți în ceea ce privește o schimbare în urma alegerilor europene, potrivit unor interviuri realizate de Euronews.

Majoritatea maghiarilor își formează imaginea despre UE și instituțiile sale după ce citest presa din țară.

Dintre alegătorii care au vorbit cu Euronews în sudul Ungariei, unii nu sunt de părere că alegerile pot schimba ceva, iar alții nu cred că omul de rând are timp să se informeze cu atenție.

“Sunt mulți oameni aici care nu merg la vot”, a spus o femeie, “Nu le pasă. Ei spun că oricum votul nu poate aduce o schimbare.”

A existat, de asemenea, părerea că tinerii sunt cei cărora le pasă de politica UE, în timp ce persoanelor mai în vârstă nu au nicio treabă cu asta.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă